B A B Y S H O W E R

Je organiseert een babyshower of je wordt juist hiervoor uitgenodigd. Maar hoe moeilijk is het om een mooi, exclusief cadeau te vinden?

En hoe lastig is het wanneer er een grote groep dames bij elkaar is die elkaar nauwelijks kent, omdat jullie gezamenlijke vriendin zoveel vriendinnen heeft?

Wat is dan mooier om gezamenlijk een pakket te geven, zonder dat je je ongemakkelijk voelt? Iedereen betaalt hetzelfde en jullie hebben als één groep een prachtig, exclusief Trotse Tante pakket.

Afhankelijk van je budget kun je een passend kraampakket uitzoeken op onze site of zelf samenstellen.

Hulp nodig? Neem dan contact op via marije@trotsetante.nl of via de whats-app 06-30579343 en dan help ik je zo verder. ☺️

 Weergave:
 


Bezig met laden...
visibility

Georges naar de tropen pakket

Een uniek kraampakket met 3 fantastische cadeaus. Elk cadeau wordt prachtig ingepakt, alles in een herbruikbare vilten tas.

49,95

visibility

Kraampakket cute donkey 10 cadeaus

Kraampakket origineel, uniek en veelzijdig met tien cadeaus. Elk kraamcadeau wordt prachtig ingepakt, alles in een herbruikbare vilten tas.

169,95

visibility

Kraampakket happy pinguin 5 cadeaus

Kraampakket origineel, uniek en veelzijdig met vijf cadeaus. Elk kraamcadeau wordt prachtig ingepakt, alles in een herbruikbare vilten tas.

77,95

visibility

Not-so-scary leopard 3 dagen pakket 1

Een uniek kraampakket met 3 fantastische cadeaus. Elk cadeau wordt prachtig ingepakt, alles in een herbruikbare vilten tas.

49,95

visibility

The Real Wine Gum - Chardonnay

Legal fun all day met deze unieke lifestyle Chardonnay wine gum.

7,50

visibility

The Real Wine Gum - Merlot

The Real WINE gum is geen snoepje voor kinderen, maar een ’adult luxury happiness’. Deze is geschikt voor vegetariërs en gluten-, vet-,...

7,50

visibility

The Real Wine Gum - Rosé

Prachtige zacht roze kleur in een even chique verpakking. Van deze winegums krijg je zin in de zomer. De bite is zacht met mooie mild...

7,50

visibility

The Real Wine Gum - Sparkling

Sparkling Premium is een speciale editie van The Real Wine Gum, ideaal als cadeau of als lekkernij tijdens de feestdagen.

12,50


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Copyright © 2018-2019 Trotse Tante. Alle rechten voorbehouden.