Welkom bij Trotse Tante!

Wie is Trotse Tante?


Ik -Marije- vind het geweldig om unieke pakketten samen te stellen, zoals dagen pakketten en glanspakketten. Pakketten en losse cadeautjes voor een kraambezoek, maar ook voor een babyshower en verjaardag van een peuter of kleuter! Een cadeautje verdient het natuurlijk om mooi ingepakt te worden, iets wat ik 'toevallig' ook heel leuk vind om te doen! Ik hoop dat je geniet van Trotse Tante en bruis nog van de ideeën...
Terug naar boven

Waarom Trotse Tante?


Het idee voor Trotse Tante is ontstaan op het moment dat ik -Marije- voor de eerste keer tante werd en op zoek ging naar speciale cadeaus voor in een kraampakket. Ik werd destijds in 2017 overvallen door het gevoel van trotsheid en wilde dit gevoel vatten in een bijzonder 10 dagen pakket. Het bleek moeilijk te zijn om passende kraamcadeaus te vinden die zowel duurzaam, kwalitatief goed en exclusief zijn. Daarom heb ik besloten om Trotse Tante te starten en de zoektocht voor andere 'Trotse Tantes' wat makkelijker te maken. Natuurlijk niet alleen voor tantes, maar ook voor een trotse opa, oma, oom, andere familieleden en vrienden.

Terug naar boven

Wat is belangrijk voor Trotse Tante?

Goede producten

Veilig kraamcadeau

Speelgoed dat gebruikt wordt door baby's en peuters moet natuurlijk veilig zijn. Bij de selectie van onze producten houden wij daarom de veiligheidseisen en kwaliteit nauwlettend in de gaten. Ons speelgoed is voorzien van een CE-markering en/of voldoet aan de REACH-normen, waaruit blijkt dat het voldoet aan de Europese richtlijnen. Een certificering en de strenge eisen van de Nederlandse Warenwet geeft helaas geen garantie dat een product volkomen veilig is. Wij proberen bij al onze producten een uitgebreide omschrijving te geven, waarbij een leeftijdscategorie. Je kunt zo eenvoudig zien welk cadeau je goed kunt kiezen.

Bijzonder kraamcadeau

De geboorte van een kindje is een heel speciaal moment. Dit speciale moment verdient een bijzonder kraamcadeau of uniek kraampakket. Onze producten kiezen we daarom weloverwogen uit, stellen onze pakketten zorgvuldig samen en verpakken het cadeau met liefde. Je kunt trots zijn op het geschenk dat je de kersverse moeder / vader geeft. Trotse Tante is een feestje om te geven en te krijgen!

Leuk en leerzaam kraamcadeau

De cadeaus die in onze webwinkel worden aangeboden, zijn natuurlijk vooral leuk! Bij het kiezen van het speelgoed vinden wij ook erg belangrijk dat kinderen hiervan kunnen leren. Veel van ons speelgoed kan een baby of peuter stimuleren bij de ontwikkeling van de verbeeldingskracht, motoriek, zintuigen en herkenning van cijfers / letters. Trotse Tante maakt leren leuk!

Duurzaam en eerlijk kraamcadeau

Trotse Tante denkt bij elke keuze goed na over de impact op het milieu en fair trade. Zo kijken we of een product milieuvriendelijk en onder goede arbeidsomstandigheden is vervaardigd / verpakt. Er worden door ons zoveel mogelijk ecologisch, biologische verpakkingen gebruikt en zo min mogelijk plastic verpakkingen. Hierdoor dragen we ons steentje bij aan het beter maken van de wereld van nu en later, zodat kinderen van een prachtige groene aarde kunnen blijven genieten. Trotse Tante heeft haar merken en producten dus bewust gekozen.

Speciaal kraamcadeau

Mooi cadeaupapier

We zorgen ervoor dat het kraamcadeau of kraampakket dat je ontvangt op een mooie manier en als cadeautje is ingepakt met de meest prachtige dessins! Deze dessins hebben we met zorg uitgekozen.

Speciale kaartjes

Ook voorzien we het kraamcadeau of kraampakket van leuke kaartjes met grappige en ook ontroerende teksten. Uiteraard kun je zelf ook gratis kiezen welke tekst je erop gedrukt wilt hebben.

Klanttevredenheid

Goede service

Wij zien Trotse Tante als een beleving waarbij een goede klantenservice onmisbaar is. Elke bestelling is bijzonder. We vinden het daarom belangrijk dat deze piekfijn wordt afgehandeld en bezorgd. Als jij een goed en tevreden gevoel hebt, hebben wij dat ook.

Snelle levering

Als je een mooi kraamcadeau of kraampakket hebt besteld, kijk je waarschijnlijk al uit naar de bezorging. Dit snappen wij. We proberen ervoor te zorgen dat je het pakket binnen 1 tot 3 werkdagen ontvangt.

Goede en snelle communicatie

Heb je een vraag over je bestelling, een speciaal verzoek of een product dat niet in onze webshop is opgenomen? Je kunt ons bereiken via ons contactformulier of door een e-mail te sturen aan info@trotsetante.nl. Wij behandelen elk bericht snel en met veel aandacht, zodat jij vlot antwoord hebt.

Uitgebreide informatie

Om je een goede indruk van onze producten en merken te geven, besteden we veel aandacht aan de omschrijving hiervan. Hierdoor weet je wat je koopt, want bij een mooi cadeau hoort natuurlijk geen teleurstelling.

Problemen en ontevredenheid

Is er een probleem of ben je ontevreden? Dit vinden wij erg vervelend. Neem snel contact op, dan zoeken we samen naar een oplossing. Voor klachten hebben wij een speciaal klachtenformulier.

Terug naar boven

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste producten en al onze avonturen? Volg ons dan op Facebook - Trotse Tante en Instagram @trotsetante.nl

KVK: 72542616
BTW-ID: NL001567812B64